Over ons

Bij Keep in Control streven we ernaar om uw vertrouwde bestemming te zijn voor een optimale gezondheid sinds 1996. Ons gepassioneerde team van professionals staat klaar om u te begeleiden op uw reis naar gezondheid, zelfvertrouwen en schoonheid. 

over ons keep in control

Onze toewijding aan uw gezondheid

Onze missie is om u te voorzien van uitzonderlijke zorg en behandelingen die u helpen zich goed te voelen, zowel van binnen als van buiten. We begrijpen dat uw behoeften en wensen uniek zijn en daarom streven we naar een persoonlijke aanpak die aan uw verwachtingen voldoet en overtreft.

Waarom Keep in Control?

Ervaring en expertise

Ons team bestaat uit ervaren professionals met een diepgaande kennis van de nieuwste technieken en behandelingen in de gezondheidszorg.

Individuele aanpak

Bij Keep in Control geloven we in maatwerk. We luisteren naar uw wensen en doelen, en stellen behandelingen op maat voor om uw gezondheid te verbeteren.

Geavanceerde technologie

We maken gebruik van geavanceerde technologieën en medische apparatuur om optimale resultaten te bereiken.

Kwaliteit en veiligheid

Uw veiligheid en tevredenheid zijn onze hoogste prioriteit. We werken met zorgvuldig geselecteerde producten en procedures om u de best mogelijke zorg te bieden.

keep in control
behandelingen keep in control

Onze behandelingen

Bij Keep in Control bieden we een breed scala aan diensten, waaronder:

CAT beroepsvereniging

Keep in Control is aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen, waaronder de CAT. Als CAT-therapeut werken wij volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://www.gatgeschillen.nl/beroepscode/ 

keep in control.

Onze specialisten

Bij Keep in Control werken enkel deskundige specialisten in hun vakgebied, variërend van diëtisten en cosmetisch artsen tot aan huidtherapeuten. Onze toegewijde professionals zetten zich volledig in om u te laten stralen. Maak kennis met ons team van specialisten bij Keep in Control.

keep in control team Marja Kruis

Marja Kruis

Therapeut (lid beroepsorganisaties)

keep in control team Drs. Raymond de Zeeuw

Drs. Raymond de Zeeuw

Cosmetisch arts & fleboloog

keep in control team Drs. John Krant

Drs. John Krant

Cosmetisch arts

keep in control team Dr Jan C.F.M. Aghina

Dr Jan C.F.M. Aghina

Cosmetisch arts

Advies nodig?

Neem contact op en laat u adviseren over uw passende behandeling.