Afvallen

Gecombineerde therapie voor effectief gewichtsverlies

0 +
Jaar Ervaring
0 +
Tevreden Patiënten
0 +
Specialisten
Unieke aanpak

Onze methode combineert acupunctuur en laserbehandelingen om gewichtsverlies te bevorderen, waarbij zowel de fysieke als mentale aspecten van afvallen worden aangepakt.

Deskundig voedingsadvies

In combinatie met de behandelingen bieden wij deskundig voedingsadvies om uw voedingspatroon te optimaliseren en gezonde eetgewoonten te ontwikkelen.

Geen strikte diëten of hongergevoel

Onze aanpak richt zich op het verminderen van het hongergevoel en het stimuleren van de stofwisseling, zonder de noodzaak voor strikte diëten of het tellen van calorieën.

Blijvend resultaat

Met onze behandelingen, begeleiding en voedingsadvies streven we naar blijvende resultaten en een duurzame levensstijlverandering.

Details van de behandeling

De behandeling omvat sessies van acupunctuur en lasertherapie, die gericht zijn op specifieke punten van het lichaam om de vetverbranding te stimuleren en het hongergevoel te verminderen. Deze sessies worden gecombineerd met persoonlijk voedingsadvies, verhogen van de vetverbranding, stofwisseling in balans brengen, honger gevoel aanpakken afgestemd op uw individuele behoeften.

Voordelen en effectiviteit

Deze gecombineerde aanpak helpt bij het effectief afvallen door de stofwisseling te stimuleren, het hongergevoel te verminderen en gezonde eetgewoonten te bevorderen. Cliënten ervaren vaak een gewichtsverlies van 3 tot 6 kilo per maand met normaal eten.

Proces en technieken

Na een intakegesprek worden acupunctuur- en laserbehandelingen ingepland, aangevuld met persoonlijk voedingsadvies. Deze geïntegreerde benadering helpt bij het veranderen van eetgewoonten en het bevorderen van een gezonde levensstijl.

Afvallen

Het afval programma van Keep in Control combineert acupunctuur en laserbehandelingen met een focus op het verbeteren van de stofwisseling en het verminderen van hongergevoel. Dit programma is gericht op het behalen van gezond gewichtsverlies zonder strikte diëten of hongergevoel. 

Onze resultaten

afvallen
afvallen
afvallen
afvallen

Klaar met overgewicht?

Maak direct een afspraak voor een gratis consult.

Onze werkwijze

1. Intakegesprek

Een uitgebreide beoordeling van uw gezondheid, levensstijl en doelen op het gebied van gewichtsverlies.

2. Behandelsessies

Regelmatige sessies van acupunctuur en lasertherapie, gericht op het bevorderen van vetverbranding en het verminderen van hongergevoel. Variërend van 1-4 weken.

3. Voedingsadvies

Persoonlijk voedingsadvies om uw eetpatroon te optimaliseren en gezonde eetgewoonten te ontwikkelen.

4. Voortdurende ondersteuning

Ervaren ondersteuning en hulp gedurende het gehele traject, gericht op het behalen en behouden van uw streefgewicht.

Tevreden cliënten

Onze klanten waarderen ons, hier zijn een aantal van hun citaten.

Plan een gratis consult

Maak direct een afspraak voor een gratis consult.

Waarom Keep in Control?

Deskundige specialisten

Ons team bestaat uit ervaren professionals met een diepgaande kennis van de nieuwste technieken en behandelingen in de gezondheidszorg.

Individuele aanpak

Bij Keep in Control geloven we in maatwerk. We luisteren naar uw wensen en doelen, en stellen behandelingen op maat voor om uw gezondheid te verbeteren.

Geavanceerde technologie

We maken gebruik van geavanceerde technologieën en medische apparatuur om optimale resultaten te bereiken.

Kwaliteit en veiligheid

Uw veiligheid en tevredenheid zijn onze hoogste prioriteit. We werken met zorgvuldig geselecteerde producten en procedures om u de best mogelijke zorg te bieden.

keep in control

Veel van onze behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding door uw verzekeraar.

Plan een gratis consult

Maak direct een afspraak voor een gratis consult.