Laser ontharen

Permanent laser ontharen: Een veilige oplossing voor langdurige resultaten!

0 +
Jaar Ervaring
0 +
Tevreden Patiënten
0 +
Specialisten
Minimale pijn en ongemak

Onze innovatieve laserontharing biedt een comfortabele ervaring, vrij van het ongemak en irritatie.

Permanente resultaten

Geniet van een permanente gladde huid. Na een volledige behandelingsreeks zult u permanente ontharing ervaren, wat leidt tot minder onderhoud en meer gemak.

Veilig voor alle huidtypes

Onze technologie is zorgvuldig ontwikkeld om veilig en effectief te zijn voor alle huidtinten en haartypes, ook de donkere huid.

Betrouwbare medische expertise

Ons team van ervaren professionals is toegewijd aan uw comfort en veiligheid. Zij begeleiden u door elke stap van het proces met deskundig advies en zorg.

Details van de behandeling

Elke behandeling duur is afhankelijk van het gewenste ontharingsgebied, variërend van 10 tot 60 minuten. Tijdens de behandeling wordt een gespecialiseerde laser gebruikt die laserpulsen afgeeft. Deze pulsen worden geabsorbeerd door het pigment in de haarfollikels, wat de haargroei stopt. Klanten beschrijven dit meestal als een licht tintelend gevoel.

Voordelen en effectiviteit

Naast het bieden van een permanente haar verwijdering, helpt laserontharing ook bij het voorkomen van ingegroeide haren en kan het de huidtextuur verbeteren. In vergelijking met andere methoden zoals waxen, scheren of elektrolyse, biedt laser ontharen een meer permanente oplossing met nauwelijks tot geen bijwerkingen.

Proces en technieken

De procedure begint met een consultatie om uw huidtype en haarkleur te beoordelen. Op basis hiervan kiezen we de meest geschikte laserinstellingen. Tijdens de behandeling wordt de huid gekoeld om comfort te garanderen. Na de behandeling krijgt u specifieke nazorginstructies mee van onze specialisten.

Laser ontharen

Laser ontharen is een geavanceerde techniek die laserpulsen gebruikt om haarfollikels te vernietigen, wat resulteert in een permanente vernietiging van de haarzakjes. Deze behandeling is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een effectieve oplossing voor ongewenste haargroei, of het nu gaat om esthetische, hygiënische of medische redenen. 

Onze resultaten

Laser ontharen
Laser ontharen
Laser ontharen
Laser ontharen

Klaar met overbeharing?

Maak direct een afspraak voor een gratis consult.

Onze werkwijze

1. Gratis consult

We beginnen met een grondige analyse van uw huid en haar om de behandeling af te stemmen op uw unieke behoeften.

2. Voorbereiding van de huid

De huid wordt gereinigd en voorbereid, waarna een kalmerende gel wordt aangebracht om maximale effectiviteit en comfort te garanderen.

3. Uitvoering van de behandeling

Met behulp van de laser worden haarfollikels gericht en vernietigd, wat de haargroei vertraagt en uiteindelijk stopt. U heeft gemiddeld 3-5 behandelingen nodig.

4. Nazorg en begeleiding

Direct na de behandeling geven we advies over huidverzorging om ervoor te zorgen dat uw huid gezond en soepel blijft.

Tevreden cliënten

Onze klanten waarderen ons, hier zijn een aantal van hun citaten.

Plan een gratis consult

Maak direct een afspraak voor een gratis consult.

Waarom Keep in Control?

Deskundige specialisten

Ons team bestaat uit ervaren professionals met een diepgaande kennis van de nieuwste technieken en behandelingen in de gezondheidszorg.

Individuele aanpak

Bij Keep in Control geloven we in maatwerk. We luisteren naar uw wensen en doelen, en stellen behandelingen op maat voor om uw gezondheid te verbeteren.

Geavanceerde technologie

We maken gebruik van geavanceerde technologieën en medische apparatuur om optimale resultaten te bereiken.

Kwaliteit en veiligheid

Uw veiligheid en tevredenheid zijn onze hoogste prioriteit. We werken met zorgvuldig geselecteerde producten en procedures om u de best mogelijke zorg te bieden.

keep in control

Veel van onze behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding door uw verzekeraar.

Veelgestelde vragen

Over het algemeen zijn er 8 tot 10 behandelingen nodig. Er bestaat geen vaststaand aantal sessies, aangezien elk individu, elke huid en elke haargroei uniek is. Wij passen het ontharingsplan aan om ervoor te zorgen dat het optimaal aansluit op jouw behoeften. 

Het woord ‘laser’ roept vaak associaties op met pijn, maar met onze laser en de ‘in-motion’ techniek behoren ongemakken tot het verleden. Hoewel je wellicht wat warmte, prikkeling of tinteling ervaart, bewaken we altijd de grenzen en stemmen we de behandeling af op jouw comfortniveau. Elke behandeling wordt op maat gemaakt, in overleg met jou. 

Een laserbehandeling wordt onder andere afgeraden als je:
· zwanger bent
· borstvoeding geeft
· aan epilepsie lijdt
· koorts of een infectie hebt
· medicijnen gebruikt die je huid lichtgevoelig maken
· ontstekingsremmers slikt
· een pacemaker hebt
· piercings, tatoeages of een implantaat hebt in het te behandelen gebied

Neem bij vragen over jouw specifieke situatie gerust contact met ons op.

Ja, Keep in Control is aangesloten bij de meeste verzekeringsmaatschappijen. Afhankelijk van jouw verzekeringspakket kan je bepaalde behandelingen vergoed krijgen.

Bespreek eerst jouw situatie met je zorgverzekeraar en bekijk wat jouw mogelijkheden zijn.

Wanneer u bij ons onder behandeling bent, dien u het te behandelen gebied niet te epileren, waxen of gebruik te maken van ontharingscrème. Dit heeft namelijk een nadelig effect op het resultaat van de laserbehandeling. Alleen scheren is toegestaan.
Voor de eerste behandeling mag u 3 weken niet epileren, waxen of gebruikmaken van ontharingscrème.

Niet alle ongewenste haren kunnen in één keer worden vernietigd. De haren moeten in de groeicyclus zitten om definitief verwijderd te kunnen worden. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de groeifase bevinden, moet je meerdere behandelingen nemen om de ongewenste haargroei definitief te verminderen.

De tijdsduur tussen de behandelingen:
Gezicht: 4 tot 6 weken
Lichaam: 8 tot 10 weken

Ja, een laserbehandeling is volledig veilig.
In tegenstelling tot andere apparaten werkt onze laser met een bewegende methode die ervoor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur waarbij de haarzak vernietigd wordt. Door de nauwkeurigheid van de laser is het onmogelijk dat zweet- of lymfeklieren in de huid worden beschadigd.

Nee, Keep in Controlraadt behandelingen tijdens en na een zwangerschap af. Dit omdat zwangerschapshormonen het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Plan een gratis consult

Maak direct een afspraak voor een gratis consult.