Stoppen met roken

Effectieve combinatie van acupunctuur en lasertherapie voor rookvrij leven

0 +
Jaar Ervaring
0 +
Tevreden Patiënten
0 +
Specialisten
Gecombineerde aanpak

Keep in Control biedt een unieke combinatie van acupunctuur en lasertherapie die zowel het fysieke als mentale aspect van rookverslaving aanpakt, wat leidt tot een hoger slagingspercentage.

Hoge slagingskans

De behandeling heeft een slagingspercentage van 80%, waardoor het een zeer effectieve methode is voor diegenen die willen stoppen met roken.

Veilig en pijnloos

De combinatie van acupunctuur en lasertherapie is een pijnloze en veilige manier om te stoppen met roken zonder gebruik van medicijnen.

Details van de behandeling

De behandeling bestaat uit een eenmalige sessie waarbij acupunctuur en lasertherapie gecombineerd worden. Deze therapieën richten zich op specifieke punten in het lichaam die verbonden zijn met verslaving, hongergevoel en stress, waardoor het makkelijker wordt om te stoppen met roken.

Voordelen en effectiviteit

Deze behandeling is effectief voor het verminderen van rookverslaving en het voorkomen van gewichtstoename, een veelvoorkomende uitdaging bij het stoppen met roken. Met een slagingspercentage van 80% is het een veelbelovende optie voor rokers die definitief willen stoppen.

Proces en technieken

Cliënten ondergaan een eenmalige behandelsessie die acupunctuur en lasertherapie combineert. Deze sessie is gericht op het verminderen van de behoefte aan nicotine en het ondersteunen van het lichaam en de geest tijdens het stoppen met roken.

Stoppen met roken

Keep in Control biedt een effectieve methode om te stoppen met roken door middel van acupunctuur en lasertherapie. Deze behandeling richt zich op het verminderen van de ontwenningsverschijnselen en het versterken van de wilskracht om een rookvrij leven te leiden. 

Klaar met roken?

Maak direct een afspraak voor een gratis consult.

Onze werkwijze

1. Intakegesprek

Een gedetailleerde bespreking van uw rookgewoonten en doelstellingen.

2. Behandelsessie

Een combinatie van acupunctuur en lasertherapie gericht op het verminderen van nicotinebehoefte en ontwenningsverschijnselen.

Tevreden cliënten

Onze klanten waarderen ons, hier zijn een aantal van hun citaten.

Plan een gratis consult

Maak direct een afspraak voor een gratis consult.

Waarom Keep in Control?

Deskundige specialisten

Ons team bestaat uit ervaren professionals met een diepgaande kennis van de nieuwste technieken en behandelingen in de gezondheidszorg.

Individuele aanpak

Bij Keep in Control geloven we in maatwerk. We luisteren naar uw wensen en doelen, en stellen behandelingen op maat voor om uw gezondheid te verbeteren.

Geavanceerde technologie

We maken gebruik van geavanceerde technologieën en medische apparatuur om optimale resultaten te bereiken.

Kwaliteit en veiligheid

Uw veiligheid en tevredenheid zijn onze hoogste prioriteit. We werken met zorgvuldig geselecteerde producten en procedures om u de best mogelijke zorg te bieden.

keep in control

Veel van onze behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding door uw verzekeraar.

Plan een gratis consult

Maak direct een afspraak voor een gratis consult.