Fillers

Geavanceerde injecties met fillers voor huidverjonging en contourverbetering

0 +
Jaar Ervaring
0 +
Tevreden Patiënten
0 +
Specialisten
Premium fillers

Wij gebruiken alleen fillers van de hoogste kwaliteit, veilig en effectief, voor het beste resultaat en optimale cliënttevredenheid.

Persoonlijk behandelplan

Elke cliënt ontvangt een persoonlijk behandelplan, aangepast aan hun unieke esthetische doelen en specifieke gezichtskenmerken.

Ervaren en gecertificeerde specialisten

Onze specialisten zijn uitgebreid getraind en ervaren in het toepassen van fillers, waardoor zij deskundige zorg en precisie bieden bij elke behandeling.

Minimaal ongemak en directe resultaten

Fillers bieden onmiddellijke verbetering met minimale downtime, waardoor cliënten hun normale activiteiten snel kunnen hervatten.

Details van de behandeling

Fillers worden geïnjecteerd in specifieke gebieden om volume te herstellen of toe te voegen. De procedure wordt uitgevoerd met een fijne naald of canule en duurt gewoonlijk tussen de 15 en 30 minuten, afhankelijk van het behandelingsgebied.

Voordelen en effectiviteit

Fillers zijn effectief voor het gladstrijken van rimpels, het vergroten van lippen, en het verbeteren van de contouren van het gezicht, zoals de jukbeenderen en kin. Resultaten zijn direct zichtbaar en kunnen tot 12 maanden of langer aanhouden, afhankelijk van het type filler en het behandelde gebied.

Proces en technieken

De behandeling begint met een grondige consultatie om uw esthetische doelen te bespreken. Tijdens de procedure worden de fillers zorgvuldig en nauwkeurig geïnjecteerd in de doelgebieden. Cliënten ervaren doorgaans weinig tot geen ongemak tijdens de behandeling.

Fillers behandeling

Fillers, vaak gebaseerd op hyaluronzuur, zijn ontworpen om volume en structuur aan het gezicht toe te voegen. Ze worden gebruikt om rimpels te verminderen, lippen te vergroten en de gezichtscontouren te verbeteren, wat leidt tot een jeugdiger en frisser uiterlijk. 

Onze resultaten

Fillers
Fillers
Fillers
Fillers

Klaar voor verjonging?

Maak direct een afspraak voor een gratis consult.

Onze werkwijze

1. Gratis consult

Evaluatie van uw esthetische wensen en bespreking van de mogelijke resultaten.

2. Voorbereiding

Het behandelgebied wordt gereinigd en voorbereid voor de injecties.

3. Behandeling

Nauwkeurige toediening van de fillers in de afgesproken gebieden.

4. Nazorg

Instructies voor nazorg om de beste resultaten te waarborgen en follow-up afspraken voor het beoordelen van de resultaten en eventuele aanpassingen.

Tevreden cliënten

Onze klanten waarderen ons, hier zijn een aantal van hun citaten.

Plan een gratis consult

Maak direct een afspraak voor een gratis consult.

Waarom Keep in Control?

Deskundige specialisten

Ons team bestaat uit ervaren professionals met een diepgaande kennis van de nieuwste technieken en behandelingen in de gezondheidszorg.

Individuele aanpak

Bij Keep in Control geloven we in maatwerk. We luisteren naar uw wensen en doelen, en stellen behandelingen op maat voor om uw gezondheid te verbeteren.

Geavanceerde technologie

We maken gebruik van geavanceerde technologieën en medische apparatuur om optimale resultaten te bereiken.

Kwaliteit en veiligheid

Uw veiligheid en tevredenheid zijn onze hoogste prioriteit. We werken met zorgvuldig geselecteerde producten en procedures om u de best mogelijke zorg te bieden.

keep in control

Veel van onze behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding door uw verzekeraar.

Plan een gratis consult

Maak direct een afspraak voor een gratis consult.