Draadlifting

Innovatieve cosmetische procedure voor huidverstrakking en verjonging

0 +
Jaar Ervaring
0 +
Tevreden Patiënten
0 +
Specialisten
Innovatieve techniek

Draadlifting is een minimaal invasieve procedure die gebruikmaakt van biologisch afbreekbare draadjes om de huid te liften en te verstrakken, wat resulteert in een natuurlijk ogende huidverjonging.

Direct zichtbare en langdurige resultaten

De resultaten van een draadlifting behandeling zijn direct zichtbaar na de procedure en kunnen tot enkele jaren aanhouden, afhankelijk van de gebruikte draadsoort en de individuele reactie van de huid.

Ervaren en gecertificeerde specialisten

Ons team bestaat uit gespecialiseerde artsen die uitgebreid getraind zijn in de nieuwste draadlifting technieken, wat zorgt voor veilige en effectieve behandelingen.

Snelle herstelperiode

Draadlifting biedt het voordeel van een relatief snelle herstelperiode, waardoor cliënten hun normale activiteiten snel kunnen hervatten.

Details van de behandeling

Tijdens een draadlifting procedure worden speciale oplosbare draadjes onder de huid ingebracht en gebruikt om weefsel te liften en te ondersteunen. De procedure wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en duurt gewoonlijk ongeveer 30 tot 60 minuten.

Voordelen en effectiviteit

Draadlifting stimuleert de natuurlijke productie van collageen in de huid, wat resulteert in een verstrakking en verbetering van de huidkwaliteit. Het is een uitstekende optie voor diegenen die op zoek zijn naar een liftend effect zonder de noodzaak van een chirurgische ingreep.

Proces en technieken

De behandeling start met een grondige consultatie waarbij uw esthetische doelen en de mogelijkheden van draadlifting worden besproken. Tijdens de procedure worden de draadjes nauwkeurig geplaatst om optimale lifting en verstrakking te bereiken.

Draadlifting behandeling

Draadlifting is een cosmetische procedure waarbij oplosbare draadjes gebruikt worden om verzakkende huid te liften en te verstrakken. Deze methode is bijzonder effectief voor het verbeteren van de contouren van het gezicht, de hals en soms zelfs andere delen van het lichaam. 

Onze resultaten

Draadlifting
Draadlifting
Draadlifting

Klaar met uw rimpels?

Maak direct een afspraak voor een gratis consult.

Onze werkwijze

1. Gratis consult

Een grondige beoordeling van uw huid en bespreking van uw esthetische wensen.

2. Voorbereiding

De huid wordt voorbereid en plaatselijk verdoofd voor de behandeling.

3. Behandeling

De draadjes worden zorgvuldig onder de huid ingebracht en aangepast om het gewenste liftende effect te bereiken.

4. Nazorg

U krijgt instructies voor de nazorg en eventuele follow-up afspraken om de resultaten te evalueren en het genezingsproces te begeleiden.

Tevreden cliënten

Onze klanten waarderen ons, hier zijn een aantal van hun citaten.

Plan een gratis consult

Maak direct een afspraak voor een gratis consult.

Waarom Keep in Control?

Deskundige specialisten

Ons team bestaat uit ervaren professionals met een diepgaande kennis van de nieuwste technieken en behandelingen in de gezondheidszorg.

Individuele aanpak

Bij Keep in Control geloven we in maatwerk. We luisteren naar uw wensen en doelen, en stellen behandelingen op maat voor om uw gezondheid te verbeteren.

Geavanceerde technologie

We maken gebruik van geavanceerde technologieën en medische apparatuur om optimale resultaten te bereiken.

Kwaliteit en veiligheid

Uw veiligheid en tevredenheid zijn onze hoogste prioriteit. We werken met zorgvuldig geselecteerde producten en procedures om u de best mogelijke zorg te bieden.

keep in control

Veel van onze behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding door uw verzekeraar.

Plan een gratis consult

Maak direct een afspraak voor een gratis consult.