Aankomen in gewicht

Innovatieve benadering voor gezonde gewichtstoename

0 +
Jaar Ervaring
0 +
Tevreden Patiënten
0 +
Specialisten
Gecombineerde therapeutische aanpak

Wij bieden een unieke combinatie van acupunctuur en lasertherapie, bedoeld om de stofwisseling te balanceren en gezonde gewichtstoename te ondersteunen.

Holistische benadering van gezondheid

Onze behandelingen richten zich niet alleen op gewichtstoename, maar ook op het verbeteren van de algehele gezondheid en welzijn, inclusief het aanpakken van onderliggende oorzaken van ondergewicht.

Deskundige begeleiding

Ons team van ervaren professionals biedt persoonlijke begeleiding en advies, zowel op het gebied van voeding als levensstijl, om uw doelen voor gewichtstoename te ondersteunen.

Veilig en natuurlijk

Onze methoden zijn veilig, natuurlijk en niet-invasief, zonder gebruik van schadelijke medicijnen of ingrijpende procedures.

Details van de behandeling

De behandeling omvat acupunctuursessies die zijn gericht op specifieke punten om de stofwisseling en spijsvertering te verbeteren, evenals lasertherapie om de algehele gezondheid en energieniveaus te bevorderen. Deze combinatie helpt het lichaam om efficiënter voedingsstoffen te absorberen en te benutten.

Voordelen en effectiviteit

Deze gecombineerde aanpak is effectief voor mensen die moeite hebben met aankomen in gewicht, omdat het de kernoorzaken van ondergewicht aanpakt. Het kan helpen bij het verbeteren van de eetlust, het optimaliseren van de spijsvertering en het verhogen van energieniveaus.

Proces en technieken

De behandeling begint met een uitgebreid consult om uw specifieke behoeften en gezondheidsdoelen te begrijpen. Op basis hiervan worden acupunctuur- en lasertherapiesessies gepland, samen met voedings- en levensstijladvies.

Aankomen in gewicht

Deze behandeling is gericht op individuen die moeite hebben met aankomen en een gezond gewicht willen bereiken. Door de combinatie van acupunctuur en lasertherapie wordt de stofwisseling gestimuleerd en het lichaam geholpen om op een natuurlijke en gezonde manier gewicht toe te voegen. 

Klaar met uw gewicht?

Maak direct een afspraak voor een gratis consult.

Onze werkwijze

1. Intakegesprek

Een uitgebreide beoordeling van uw gezondheid, levensstijl en doelen op het gebied van gewichtstoenamen.

2. Behandelsessies

Regelmatige sessies van acupunctuur en lasertherapie, gericht op het bevorderen van stofwisseling en het toenemen in gewicht.

3. Voedingsadvies

Persoonlijk voedingsadvies om uw eetpatroon te optimaliseren en gezonde eetgewoonten te ontwikkelen.

4. Voortdurende ondersteuning

Ervaren ondersteuning en hulp gedurende het gehele traject, gericht op het behalen en behouden van uw streefgewicht.

Tevreden cliënten

Onze klanten waarderen ons, hier zijn een aantal van hun citaten.

Plan een gratis consult

Maak direct een afspraak voor een gratis consult.

Waarom Keep in Control?

Deskundige specialisten

Ons team bestaat uit ervaren professionals met een diepgaande kennis van de nieuwste technieken en behandelingen in de gezondheidszorg.

Individuele aanpak

Bij Keep in Control geloven we in maatwerk. We luisteren naar uw wensen en doelen, en stellen behandelingen op maat voor om uw gezondheid te verbeteren.

Geavanceerde technologie

We maken gebruik van geavanceerde technologieën en medische apparatuur om optimale resultaten te bereiken.

Kwaliteit en veiligheid

Uw veiligheid en tevredenheid zijn onze hoogste prioriteit. We werken met zorgvuldig geselecteerde producten en procedures om u de best mogelijke zorg te bieden.

keep in control

Veel van onze behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding door uw verzekeraar.

Plan een gratis consult

Maak direct een afspraak voor een gratis consult.