Menu

Hoeveel sigaretten nog?

Ben jij er klaar voor om eindelijk de sigaretten te laten staan en te stoppen met roken? Wil jij binnenkort tot de groep ex-rokers behoren? Dan helpt Keep in Control je graag verder! Nog steeds 28% van de Nederlandse bevolking van 15 jaar en ouder rookt. Uiteindelijk wil het merendeel van deze rokers ooit stoppen met roken.

De belangrijkste reden om te stoppen met roken is nog altijd de gezondheid. Stoppen is niet eenvoudig en wie al eerder een poging heeft gewaagd weet dit maar al te goed. De ontwenningsverschijnselen kunnen zo sterk zijn dat ze je wilskracht om te stoppen met roken geheel teniet doen. Maar gelukkig heeft Keep in Control een effectieve methode.

Keep in Control pakt zowel het fysieke als het mentale aspect aan via een gecombineerde aanpak van acupunctuur en laserbehandeling. Deze combinatie verhoogt het slagingspercentage. Met behulp van een effectieve combinatie aanpak van acupunctuur en laser kunt u nu stoppen met roken zonder dat u kilo’s aankomt. Een pijnloze en veilige behandeling met een slagingspercentage van 80%.

Eénmalige behandeling stoppen met roken € 175,- Bij geen resultaat binnen een half jaar gratis vervolgbehandeling. Combinatiebehandeling stoppen met roken en geen kilo’s erbij € 199,- Voor de vervolgcombinatiebehandeling rekenen wij € 37,50.

Wij hopen u snel te mogen begroeten en u te overtuigen van een rookvrij leven.

laser behandeling 01
laser behandeling 02