Menu

Hoeveel kilo's nog?

Moeite met afvallen? Je wilt zo graag en toch lukt het elke keer weer niet! Maar nu ben je er echt klaar voor!

Afvallen en toch bijna alles mogen eten? Keep in Control kent het geheim en deelt dit graag met jou! Onze methode is niet te vergelijken met soms frustrerende diëten die veel beloven. Afvallen zonder lijnen…..het kan echt en Keep in Control gaat je erbij helpen!

 1. Vetverbranding
 2. Stofwisseling
 3. Hongergevoel
 4. Deskundig voedingsadvies

Om succesvol af te vallen is het essentieel om zowel het fysieke als het mentale aspect aan te pakken. Daarnaast is een goed voedingsadvies van belang. Keep in Control biedt deze gecombineerde aanpak! Het is namelijk bewezen dat één van de allerbelangrijkste aspecten voor succesvol afvallen de houding is die jij zelf aanneemt ten aanzien van het doel om gewicht te verliezen.

De goede overtuiging dat jij kunt afvallen is dus van groot belang. Veel mensen beginnen aan het zoveelste afvaltraject met hun vorige poging nog vers in het geheugen…en dat is nou net waar het mis gaat! Het succes of juist de teleurstelling beïnvloedt jouw verwachting en denkwijze. Niet voor niets heet onze behandeling ‘Hoeveel kilo’s nog?’ Je staat nu aan het begin van een nieuw én succesvol afvaltraject bij Keep in Control!

Gezamenlijk zal stap voor stap worden gekeken naar het gehele voedingspatroon en waar nodig veranderen in gezonde en evenwichtige voeding met de juiste en verantwoorde voedingsmiddelen. Wij zullen kijken naar wat u nodig heeft en welke voedingsmiddelen bij u ontbreken of juist teveel worden genuttigd. Uiteindelijk zal middels een stappenplan een voedingsschema worden opgesteld waarbij u zich het prettigst bij voelt en waarbij je lekker en gezond kunt eten.

De wil om gewicht te verliezen moet er natuurlijk zijn en de combinatie met de NLP-matige training in denkwijze doen de rest! Waarom Keep in Control?

 1. Geen honger
 2. Geen calorieën tellen
 3. Deskundig advies op het gebied van voedinginname
 4. 3 tot 6 kilo per maand afvallen
 5. Gewoon blijven eten en drinken
 6. Geen shakes of pillen
 7. Blijvend resultaat
 8. Ervaren ondersteuning en hulp
 9. Betaalbaar

Prijs: intakebehandeling € 79,50
Alle vervolgbehandelingen € 39,50
(met tussenperiodes van 1-4 weken, totdat u op uw streefgewicht bent)

Nieuwsgierig? Maak nu een afspraak bij Keep in Control by Medical Laser.